het bedrijf

Floricoltura dott Damonte is een familiebedrijf waarbij 'passie' al generaties lang het sleutelwoord is.

Het bedrijf heeft zich de eerste jaren beziggehouden met het telen van groenten bestemd voor een nationale verkoop. Met de komst van de jaren tachtig en de derde generatie werd het bedrijf een bloementeelt met verschillende soorten potplanten.

Dankzij een mild mediterraan klimaat en de constante aandacht voor de behoeften van zijn klanten, heeft Floricoltura Dr. Damonte steeds meer uitgebreide marktaandelen veroverd. Tegenwoordig heeft Floricoltura Dott Damonte het hele jaar door een gevarieerd aanbod,bestemd voor zowel de nationale als de internationale markt, waarbij de focus ligt op kwaliteit en zorg.

 Ervaring

Al drie generaties lang kweken wij planten, wat zich vertaalt in van vader op zoon doorgegeven kennis van ons mooie product

 Transport

We maken gebruik van transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in het transport van bloemen en planten. Hun professionaliteit is uw garantie voor het in goede conditie vervoeren van uw aankopen.

kwaliteit

De uitstekende kwaliteit van onze producten omdat wij veelal handmatig werken zijn wij in staat het productieproces optimaal te begeleiden. is een gevolg van de dagelijkse aandacht voor onze productie. Omdat wij veelal handmatig werken zijn wij in staat het productieproces optimaal te begeleiden.